fbpx

Velkommen til GRATIS minikurs i våre lokaler på Lilleaker

Du inviteres til et lærerikt minikurs med motiverende foredragsholdere som gir deg et verdifullt innblikk i coaching og coachende væremåte. Kurset er gratis og uforpliktende. Alle kursene består av en kort generell del, en stor faglig del og en del som gir innsikt i hovedkursene. Praktiske cases og resultater blir demonstrert.

Etter minikurset tilbys deltakere å gjøre avtale for å prøve ut gratis prøvecoaching, slik at de kan bli bedre kjent med effekten av å bruke coaching på ICF’s (International Coach Federation) og Ericksons kvalitetsnivå.

Les mer om prøvecoaching her.

Vi tilbyr tre typer minikurs – hvilket passer deg og dine behov best?

PLAN - PRICE

Description

text

Dette er kurset for deg som vurderer utdanne deg til coach og mentaltrener og ønsker å vite hva som skal til for å kunne leve av det - om du er ny for coaching eller «alltid har coachet». Det kan være vanskelig å finne riktig coachutdanning. Kjenn på vår «nerve» i coachingfaget om hvordan vi forholder oss til informasjon fra mennesket.


 

Ordet ‘coaching’ blir brukt på både mange typer coaching og sine «eldre» slektninger som veiledning og mentoring.

Vårt gratis minikurs i profesjonell teamcoaching er for deg som er ansvarlig for team- organisasjons- og kulturutvikling, er profesjonell coach eller teamleder som ønsker kraftfulle verktøy for teamcoaching og utvikling av organisasjonskulturer med effektive beslutningsprosesser. Hvordan opprettholde teamcoachens autoritet når motstand fra teamet.

 

Verktøyene som brukes i gruppecoaching og i teamcoaching er også relevante for familien og paret «som team».


Dette er kurset for deg som merker stort tids- og krysspress som leder og som ønsker coachingverktøy til å utvikle både din og andres medarbeiderfokuserte- og tillittsbaserte lederstil.

 

Dette er også kurset for deg som er prosjekteier eller -leder for lederutviklingsprogram du vil forbedre, vil motivere dine medarbeidere til utvikling og forbedring, er konsulent eller underviser som vil utvide verktøykassen eller HR som vil utvikle/bruke intern-coacher.


Meld deg på ved å velge ønsket kurs og dato i kurskalenderen under.