fbpx

40-års Jubileums Kampanje 40% rabatt på Modul 1

KAMPANJE 40% rabatt på “Anerkjennende samtaler” (TASC Modul 1).
Styrk din markedsverdi med et Grunnkurs i Kundefokusert Coaching og meld deg på innen fristen 15. oktober, som er 21 dager før kursstart. Erickson Coaching fyller “rundt år” 40 og inviterer deg til jubileumsmodul 1 til -40%.

Valg av coachutdannelse er et spørsmål om hvor fort du vil utvikle deg til endringsagent i ditt eget liv. Er du blant de høyere betalte, er du også endringsagent på din arbeidsplass.

Og for å løfte det helt opp –  for å få til global enighet om samstemte klimatiltak, trenger ikke alle vi som bor på denne blå-grønne kloden kraftfulle endringsagenter? Og hvor lenge tror du at du klarer deg uten den endringskompetansen? Hvem er coachutdanning for?

 • For deg som noen år kanskje «har fusket litt i coachingfaget» og ønsker en enda mer coachende og anerkjennende kommunikasjonsstil for deg selv og de rundt deg, privat eller profesjonelt.
 • For deg som vil starte på din 1. eller din 2. coachutdanning til coach og mentaltrener basert på den internasjonale ICF-standarden for coaching. Altså starte utdannings-reisen til profesjonell ICF-sertifisert global coach.
 • For deg som vil hjelpe deg selv og enhver annen person til å se muligheter og realisere sitt beste seg.
 • For deg som, ved hjelp av kanskje markedets mest «nøytrale, og dermed kraftfulle coachingstil», vil beherske hvordan hjelpe (deg selv og) den andre sikre kontroll og utvikle “høyeste grad av resultat-eierskap”, beslutning og gjennomføringsevne i de mest utfordrende situasjoner.
 • Det finnes dessverre ikke noe nøytralt “verdensmesterskap” i coach-utdanninger eller i praktisk coaching.
  • Men det vi vet er at utdanningsmyndighetene i et av verdens største økonomier for 2. året på rad har kåret Canada-baserte «Erickson Coaching» til «Best coach education in the country», blant alle de store og små utdanningene som konkurrerer i markedet.
 • For deg som ønsker få frem det beste hos andre med coaching, relasjonsledelse og mentaltrening!
 • For deg som vil gå foran og motivere til utvikling og forbedring, bl.a. fordi statistikk forteller at 60% av ansatte siste halvår planla å skifte jobb.

Vårt flaggskipprogram, The Art & Science of Coaching (TASC) ble i 2019 fornyet for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og har kjernekompetansene integrert i hele programmet.

Se under for kursinnhold. Og bli gjerne med på gratis minikurs * og få en smakebit på og et inntrykk av vår praktisering av “nerven” i denne ICF godkjente coachutdanningen. Praktisk hverdagsnytte i lederrollen og andre krevende situasjoner.

*Gratis minikurs: mandager kl. 17.00 og tirsdager kl. 08.15 hos oss på Lilleaker.

Les mer om TASC utdanningen her >

Innholdet:

Grunnmodulen Modul 1 står alene som matnyttig kompetanse. For deg som bare er i nygjerrighetsfasen, vil du med Modul 1 få smaken på å fortsette på en av de tre utdannings-løpene du kan velge mellom, avhengig av hva du vil med en coachingkompetanse.

Du kan velge blant våre tre utdanningsløp:

 • Coach kvalifikasjons-linjen (kalt “gule” løpet) er kortversjonen og passer for deg som vil kvalifisere deg til å søke sertifisering ICF profesjonell coach og om noen måneder tilhøre profesjonsnivået for verdens mest profesjonelle coacher (27.000 ICF-sertifiserte) .
 • Coach Diplom-linjen (kalt “blå” løpet) er det noe lengre utdanningsløpet og passer for deg som vil utdanne deg til ICF profesjonell coach og om noen måneder tilhøre profesjonsnivået for verdens mest profesjonelle coacher (27.000 ICF-sertifiserte).
 • Coach-sertifikat-linjen (kalt “oransje” løpet) passer for deg som vil beherske praktiske coaching-verktøy som leder med en unik medarbeiderfokusert lederstil. For den som ikke tenker å avslutte med formell ICF-sertifisering.

Les mer om de tre nevnte utdanningsløp her.

Grunnkurs Modul 1 (ICF-godkjent) – “Anerkjennende samtaler”, består av følgende:

I løpet av 2,5 dager (+ 3 uker oppfølging) vil vi gjennom relevansdiskusjoner, modeller, demonstrasjoner og øvelser, dekke følgende hovedområder:

 • Skape en trygg og støttende omgivelse for gjensidig respekt og tillit
 • Jobbe med de 4 spørsmålstypene bak en coachende væremåte i dialog og samtale.
 • Forstå hvordan og hvorfor spørsmålene gir kraftfulle positive opplevelser, i hht hvordan menneskets hjerne fungerer (Neuroscience).
 • Alle coacher noterer. Få innsikt og trening i bruk av kanskje verdens første notatmetode basert på nevrovitenskapelige prinsipper. Et svært kraftfullt «tankebehandlingssystem» i 1:1 og team-samtaler.
 • Hvordan hjelpe den andre sikre kontroll og coaching for “høyeste grad av resultat-eierskap” i de mest utfordrende situasjoner? (=Erickson-style ICF-standard)
 • Analysere, forstå, og øve hvordan sette kraftfulle mål?
 • Trene; Hvordan hjelpe deg selv og andre se mulighetene?
 • Sjekkliste for å designe målsetninger som fører til handling
 • Hvordan ta i mot tilbakemeldinger på en effektfull måte?
 • Hvordan snu negative stemninger/tankebaner til positive?
 • Du blir med i en øvingsgruppe i tre uker etter kurset for praktisering og integrering av de nye ferdighetene
 • Hvis du velger å gå videre etter grunnkurset, velger du ønsket fokus på coaching-verktøy i Relasjonsledelse/ledelse eller fokus på profesjonsutdanning som ICF-godkjent Coach.

TASC (The Art & Science of Coaching) passer for deg som ønsker å få frem det beste hos andre og utvikle en mer coachende væremåte – og samtidig ønsker å starte på en ICF-godkjent coachutdanning.

Med denne utdanningen kan du oppnå ICF – coachingmarkedets mest krevende coachsertifisering.

Ved påmelding skriv ” Kampanje-tilbudspris” i kommentarfeltet. (Kampanjepris ved påmelding før 12/10-2020= kr. 4.140,-” – veiledende 6900,- minus 40% rabatt ( 2.760,-) for 2,5 dager kurs inkl. kursmateriell, kurs-forfriskninger/frukt/snacks og 3 uker ettertrening.)

Påmeldingsfrist for å få kampanjerabatt er 15. oktober.

Kommenter med Facebook