fbpx

Erickson inviterer til muligheter som kursassistent og kursvert, samt som første skritt på vei til deltakelse i trenerpool for de som ønsker det. Repetisjon er perfekt for deg om innser at coachingfaget er som en “idretts-gren”; du har ambisjon om og prioriterer å fordype deg i coachingfaget som vil styrke dine coachingferdigheter på kortest mulig tid. Send e-post til daglig leder dersom du ønsker muligheten.

Som kursvert repeterer du kurset gratis (gjelder 0-2 års repeterere) eller mot en kraftig redusert repetisjonsavgift (gjelder kategori 2-5 år og > 5 år repeterere/spesialavtale) mot enkle arbeidsoppgaver, som lunsjbestillinger, innkjøp av te, kaffe og snacks til kurset, lage navnelapper, og generelt tilrettelegge for en hyggelig kursopplevelse for deltakerne. Som kursvert må du tidligere ha deltatt på den gjeldende modulen. Det er alltid to kursverter som deler på oppgavene på fysiske kurs, på online kurs holder det med en kursvert. Kursene foregår henholdsvis på den røde låven (Granli gård), eller i et eksternt lokale.

Som kursassistent har du primært som oppgave å være støtte for de andre deltakerne. Som kursassistent må du ha fullført og bestått modul 4 og helst være i gang med Coach Mestrings Programmet (CMP).

En av fordelene ved å være kursassistent er at du vil få spesielle oppgaver som vil få deg til å vokse i coachrollen. Kursassistenter vil kunne levere coaching til forhåndsavtalt pris til deltakere som spesielt ber om det. Assistenter bidrar også til kursverter hvis behov.
Påmelding til Kursvert og kursassistent er underlagt standard påmeldings- og avmeldingsregler, som betyr at avmelding på kort varsel kan medføre repetereravgift som “no show”. 

Ta kontakt hvis du har spørsmål, enten på mail eller telefon 400 412 04.