fbpx

Denne websiden omtaler regler for kursdeltakelse som Repeterer-student. En repeterer-student er en som allerede har fullført det han/hun har kontraktsmessig kjøpt.

Erickson setter pris på bygging av profesjonalitet hos sine studenter og tilbyr derfor alle tidligere studenter som har fullført moduler i TASC (The Art & Science of Coaching) repetisjon/fordypning i kurset til redusert pris (forutsatt at det er plass).

Om repetisjonsprogrammet TASC

Med mindre du er ICF-sertifisert coach, har du ingen plikt til å holde deg faglig oppdatert i coachingfaget. Erickson mener likevel det er verdifullt for din bygging av profesjonalitet.

Derfor er faglig oppdatering en unik rettighet du har som Erickson-kunde med gratis eller rimelige repetisjoner.

Presise ferdigheter og volumtrening er raskeste metode for å klatre i kompetansetrappen til profesjonsnivå i ICF-coaching.

Det er også raskeste vei til en coachende lederstil som kan være verdifull i vanskelige samtaler som leder eller konsulent.

Erickson Norge har forskjellige Repeterer-priser for tre kategorier TASC-studenter: de som er ferskt utdannede, de som tok siste TASC-modul for mellom 2 og 5 år siden, og de som tok siste TASC-modul for mer enn 5 år siden.

Jo lengre siden du tok utdanningen, jo høyere pris for repetering. Derfor håndhever vi ordningen med å kunne fordype gratis som kursvert eller billig som kursassistent.

Repeterer-pris (0 til 2 år)

Når det har gått mindre enn 2 år siden en deltaker sist fullførte en modul i The Art & Science of Coaching, er vedkommende kvalifisert for Repeterer-pris på kr 658,-/dag + lunsj (som utgjør ca. 15 % av veiledende gjennomsnitt).

 • Retningslinjer for Kvalifisering for Repeterer:
  • Deltakeren må tidligere ha vært påmeldt, ha fullført og betalt full kursavgift for modulen eller programmet som ønskes å tas på nytt som Repeterer.
  • Moduler og/eller program med den endelige Progresjonslisten merket “Ufullstendig” er ikke kvalifisert for repetering;
  • Perioden mellom sluttdatoen på opprinnelig Modul og/eller Program og startdatoen på klassen som blir repetert må ikke overskride 2 år. Forlengelser er ikke inkludert i denne beregningen.
  • Ta kontakt for egne repetisjonspriser for Mentorpakken og Coach Mestrings Program (CMP).
 • Repeterere er pålagt å delta fullt ut i modul(samlingen) eller programmet de repeterer og er bundet av de samme forventningene og retningslinjer som deltakere som betaler full kursavgift. Påmelding som repeterer av en modul eller et program er avhengig av tilgjengelighet. Førstegangsstudenter får plass først.
 • Repetererprisen inkluderer ikke:
  • Forlengelse for å fullføre programkrav[1];

[1] Alle sluttdatoer for program som repeteres er lik den siste kursdagen

Repeterer-pris (2-5 år)

Når det har gått mellom 2 og 5 år siden en deltaker sist fullførte modulen i The Art & Science of Coaching, er vedkommende kvalifisert for Repeterer-pris på kr 1316,-/dag + lunsj (som utgjør 30 % av veiledende gjennomsnitt av den nåværende kursavgiften der Erickson International til sammenligning praktiserer 50 %). Pakkereduksjoner: Når samtidig samlet påmeldt 2 moduler repetisjon -16% reduksjon og 3 til 4 moduler -23% pakkereduksjon.

 • Retningslinjene for kvalifisering for Repeterer-pris 2-5 år er identiske med Retningslinjene for kvalifisering av Repetering 0-2 år oppført ovenfor med følgende unntak:
  • Perioden mellom sluttdatoen på opprinnelig Modul og/eller Program og startdatoen på klassen som blir repetert må ikke overskride 5 år. Forlengelser er ikke inkludert i denne beregningen.

Repeterer-pris (mer enn 5 år)

Når det har gått mer enn 5 år siden en deltaker sist fullførte modulen i The Art & Science of Coaching, er vedkommende kvalifisert for Repterer-pris på kr 2195,-/dag + lunsj (som utgjør 50 % av veiledende gjennomsnitt av den nåværende kursavgiften som samsvarer med Erickson International sitt prisnivå.) Pakkereduksjoner: Når samtidig samlet påmeldt 2 moduler repetisjon -16% reduksjon og 3 til 4 moduler -23% pakkereduksjon.

 • Retningslinjene for kvalifisering for Repeterer-pris mer enn 5 år er identiske med Retningslinjene for kvalifisering av Repetering 0-2 år oppført ovenfor med følgende unntak:
  • Perioden mellom sluttdatoen på opprinnelig Modul og/eller Program og startdatoen på klassen som blir repetert er mer enn 5 år. Forlengelser er ikke inkludert i denne beregningen.

Kursvert eller Kursassistent

Du har fortsatt mulighet til å repetere/fordype deg gratis eller rimelig via rollen som enten kursvert eller assistent (les mer om rollen som kursvert/assistent her) på kommende kursdager i TASC. Kursvertrollen kan forvente minst 90% faglig fokus og Assistentrollen nær 100% forvente faglig fokus sammenliknet med andre deltakere, dvs det er lite arbeid.

 • Kursverter: På fysiske kurs deltar to (og på online en) kursverter til gratis/sterkt redusert repetisjonspris. Pris er 0,- for studenter som deltok på moduler for mindre enn 2 år siden. Repeterere eldre enn 2 år repeterer til -50% reduksjon pris. Eventuelt kombineres rollen som assistent hvis ønskelig og kvalifisert. Oppmøte 2 timer før på første kursdag og opptil 2 timer etter siste kursdag.
 • Assistenter (har minst bestått Modul 4): De første to som melder seg på som assistenter gjør det til halv avgift (av netto pris i hht bestilling) og bistår også kursverter ved behov. På mentor-gym deltar de gratis som mentorer. Assistent-repeterere har også den fordel at de tilbys som coachressurs dersom kursdeltakere ønsker kjøpe ekstra coaching av deg som repeterer utenom kurset (coachingpris satt til ‘veiledende’ x 50 % = 500,-/timen, som går uavkortet til deg som assistent-repeterer).

Repetisjonsprogrammet passer for deg som ønsker:

 • skjerpe din evne til medarbeiderfokusert lederstil i spesielt «vanskelige samtaler» og til din coachposisjon når du ICF-coacher
 • få innføring i nyheter i dette innovative faget som er i stor utvikling hele tiden.
 • holde kontakten med Erickson- og ICF-coachmiljøet, som representerer (se artikkel «Ytterpunkt-2-coaching»: «..men vi skal ikke ha manipulasjonscoaching i vår HR-avdeling, altså!»)
 • vedlikeholde din kompetanse i effektive kommunikasjonsverktøy
 • faglig utfordring
 • helt eller nesten gratis løftende nye faglige vinklinger

Kommende datoer og faginnhold for repetisjonsprogram

Ja takk, jeg vil gjerne repetere og/eller være kursvert/kursassistent

I feltet Emne skriv “Kursvert” eller “Assistent”, og “Repeterer” eller “Alumni”.
I feltet Melding skriv hvilke(n) modul(er) du ønsker å repetere.
Det gleder oss å høre fra deg!