fbpx

Vi avslutter overgangsperioden fra gammel til ny TASC struktur fra 1. november 2021

Vi får av og til henvendelser fra studenter som startet TASC for en del år siden om hvordan å fullføre TASC. Hvis du er en av dem som har noen moduler fra gammel struktur (fra 2019A eller tidligere) og ønsker å fullføre TASC nå eller i fremtiden, er denne informasjonen viktig for deg og inneholder noen frister som du må forholde deg til.

I 2019 gikk Erickson International – som vi i Norge er en del av – over på en helt ny struktur på coachutdanningen som nå er mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og har kjernekompetansene innlemmet fra dag 1 gjennom hele stoffet. Denne overgangen er tydelig kommunisert i e-poster, gjennom sosiale medier, informasjonsmøter om gammel Modul 5 og på webben.

Vi avslutter nå overgangsperioden og fra 1. november 2021 gjelder de nye reglene med tydelige fullføringsfrister også for de som har betalt gammelt program og fått dispensasjon til å ‘pause’ progresjonen i forhold til reglene i gammel struktur.

For deg som har noen moduler fra gammel struktur og vil fortsette med nye moduler i ny struktur

2019A vårserien var den siste som ble kjørt i gammel struktur i Norge. Vi vil gjerne påpeke at alle som ikke ble ferdig med TASC, kan bytte til ny struktur og gjeldende vilkår fra høst 2019. Endringene i ny struktur er såpass store at man ikke uten videre kan fullføre i ny struktur. Har du en eller flere moduler fra gammel struktur og er det mer enn 2 år siden du ble ferdig med modulen du tok sist, må du først repetere den i ny struktur før du kan gå videre. Dette er fordi mye har endret seg i kursmaterialet og for at du skal oppleve en smidig overgang. Se vårt utdypingsprogram for avgifter.

For deg som allerede hadde betalt for f.eks. modul 4 eller 5 og ikke har fullført

Siden det på grunn av overgangen ikke lenger er mulig å fullføre i gammel struktur, har du følgende valg:

 • Du er tilfreds med hva du har, alt i orden
 • Du vil fullføre og har bare Modul 4 rapporten igjen (altså alt av klasseromsundervisning er fullført, og du har ikke kjøpt gammel Modul 5):
  • Overgangsperioden med fleksible fullføringsfrister fra gammel struktur avsluttes 1. november 2021 som også blir fullføringsfrist.
  • Du tar kontakt så fort som mulig. Vi anser ventetiden som at du har ‘pauset’ og kanskje ønsket å kunne fullføre senere. Etter at fullføringsfristen har gått ut, gjelder nåværende regler om forlengelser (med gebyr på 2500,- per påbegynt halvår for å holde fullføringsvinduet ytterligere åpent).
 • Du vil fullføre og har igjen deler av klasseromsundervisning eller mentorcoachinger fra gammel Modul 5:
  • Overgangsperioden med fleksible fullføringsfrister fra gammel struktur avsluttes 1. november 2021.
  • Hvis du vil fullføre moduler / ditt utdanningsløp du allerede har investert i, må du gi oss skriftlig tilbakemelding og melde deg på manglende moduler / avtale manglende mentorcoachinger innen 1. september 2021. Hvis du må utfylle pensum, må du også ta modulene på nytt i ny struktur (se vårt utdypingsprogram for de mest ambisiøse og lærehungrige coacher med avgifter for pensumutfylling) siden det er mer enn 2 år siden. Vi anser ventetiden som at du har ‘pauset’ og vi blir enige om rimelig endelig fullføringsfrist. Etter fullføringsfristen har gått ut, gjelder nåværende regler om forlengelser (med gebyr på 2500,- per påbegynt halvår).

Avtalene vi gjør blir nedskrevet i en ny deltakerkontrakt slik at regler og avtaler er tydelige for alle parter.

Vi håper å høre fra deg om dine fremtidige planer!

Kommenter med Facebook